ulkoistettu markkinointipäällikkö laiturilla

Ulkoistettu markkinointi-
päällikkö

Viestinnän ja markkinoinnin toteuttaminen suunnittelusta sisällöntuotantoon. Ei yllättäviä kuluja, vaan selkeä kuukausihinta sovitulla tuntimäärällä.  

Ajattele meitä kuin palkkaisit uuden työntekijän, mutta joustavimmilla ehdoilla. Saat koko tiimimme osaamisen käyttöön, säästät työnantajan sivukuluissa ja tarkistamme kuukausittain tarvittavan työmäärän. Silti sitoudumme tehtäviin kuin olisimme osa työyhteisöänne.

Mitä me teemme?

Viestintäsuunnitelman päivittäminen tai laatiminen
Viestinnän johtaminen
Strategiatyö
Sisällöntuotanto (muun muassa videot, valokuvat, grafiikat ja tekstit)
Kampanjat ja tempaukset
Sisäinen viestintä

Kenelle?

Organisaatiolle, joka on kyllästynyt maksamaan jokaisesta sähköpostista, tapaamisesta, videosta ja kampanjasta erikseen minuuttihinnaston mukaan.

Organisaatiolle, joka tarvitsee monipuolista osaamista viestinnän ja markkinoinnin strategisesta suunnittelusta vaihteleviin sisällöntuotannon tehtäviin.

Organisaatiolle, joka tarvitsee enemmän osaamista kuin yksittäisen työntekijän palkkaamisella pystyy saavuttamaan ja ostaa jatkuvasti ulkoistettuja markkinointipalveluita.

Miksi?

Helppous

Pääsette eroon jatkuvista tarjous- ja sopimusneuvotteluista, kun maksatte kiinteän kuukausihinnan ennalta sovitun tuntimäärän mukaan. Kirjanpitäjä, johtoryhmä ja verenpaine kiittävät.

Lyömätön osaaminen

Yhden tekijän sijaan saatte koko tiimimme osaamisen käyttöönne. Säästätte työnantajakuluissa ja saatte tiimillisen taitoa taloon kerralla.

Joustavuus

Tilanteet muuttuvat, pakka sekoittuu ja me reagoimme. Koska budjetoimme viikoittain työaikaa organisaatiollenne, pystymme tarttumaan näppärästi akuutteihinkin tarpeisiin.

Läheinen asiakassuhde

Sitoudumme tavoitteisiinne, arvoihinne ja missioonne sekä olemme aktiivisesti läsnä arjessanne. Suhtaudumme työhteisöönne kuin omaamme.