Rekry: Graafikko & Sosiaalisen median manageri

Kiikarissamme on tekijä, joka sopii tyyppinä osaksi rytmiryhmäämme ja jolta löytyy sekä kiinnostusta että osaamista graafisesta työstä ja sosiaalisesta mediasta.


Työtehtävät

Graafikkona tuotat muun muassa printti-, presentaatio- ja sosiaalisen median materiaaleja asiakkaidemme käyttöön.

Sosiaalisen median managerina vastaat sekä omastamme että asiakkaidemme sosiaalisen median tileistä. Ylläpidät julkaisusuunnitelmia, tarkistat ja julkaiset postauksia, ja osallistut myös itse sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Vastaat aktiivisesti seuraajien viesteihin ja kommentteihin. Halutessasi saat toteuttaa myös Facebook- ja Instagram-mainoksia.

Osallistut sekä omamme että asiakkaidemme viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun sekä viestintää ja markkinointia koskeviin tapaamisiin kiinnostuksesi ja halukkuutesi mukaan.


Odotamme sinulta

Sinulla riittää visuaalista silmää sekä kiinnostusta visuaalista viestintää kohtaan. Hallitset vähintään Adobe Photoshopin, Illustratorin tai InDesignin perusteet, mutta sinulla ei tarvitse olla monen vuoden kokemusta niiden käytöstä.

Sosiaalisen median käyttö on sinulle luonnollista ja innostavaa. Hallitset vähintään Instagramin ja Facebookin - plussaa saat muista kanavista.

Nautit yrittäjämäisestä ja joustavasta työskentelystä. Kykenet laajentamaan omaa tonttiasi tilanteen ja kiinnostuksesi mukaan.

Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisvaltainen ymmärtäminen on suuri valtti. Ajattelet yhtä sosiaalisen median postausta pidemmälle.

Ansioluettelon ja skill listin sijaan etsimme kuitenkin ennen kaikkea tiimiimme sopivaa ihmistä. Olet näkemyksellinen ja aidosti oma itsesi. Osaat keskustella asioista avoimesti ja syvällisesti. Et pelkää ottaa vastuuta, saat asioita tehdyksi ja työskentelet sujuvasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Halusi ja intosi oppia uutta on suuri.


Bywaylle, mitä ja miksi?

Pienessä markkinointitoimistossamme olet osa pirskahtelevaa työyhteisöä, josta ei huumori tai omaperäinen meininki lopu kesken. Teemme töitä asiantuntevasti, mutta emme vakavasti.
Arvot ja toimintatavat ohjaavat vahvasti tekemistämme - näistä saat siis kiinni, millaista meillä työskentely on.

Pienen työyhteisön vahvuutena on se, etteivät työtehtävämme ole kiveen hakattuja, vaan mukautuvat kullekin tiimimme jäsenelle sopivaksi.  Annamme sinulle reilusti tilaa, tukea ja kannustusta kasvaa, oppia ja kehittyä juuri sinua kiinnostavissa työtehtävissä. Tekemistä löytyy sekä sisäisistä toiminnoistamme että asiakasprojekteista.

Asiakkaamme ovat pk-yrityksiä, oppilaitoksia ja järjestöjä, joilla on yksilön, yhteisöiden tai planeettamme hyvinvoinnin kannalta merkityksellinen visio. Toimimme osalle asiakkaistamme ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, vastaten muun muassa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta, sosiaalisen median sisällöistä ja erilaisista kampanjoista. Lisäksi mukaan mahtuu pienempiä projekteja videotuotannosta koulutuksiin.

Olemme rehellisiä siitä mitä olemme ja siksi myönnämme myös puutteemme, kuten vakiintuneiden yritysten laajat etuudet, systemaattiset rakenteet ja tyylikkäät toimistotilat. Ratkaisukeskeisyyttä meiltä kuitenkin löytyy, joten rakenteet ja toimintatavat kehittyvät tarpeen ja tekijöiden mukaan.


Työsuhde

Työ on osa-aikainen ja viikoittainen tuntimäärä on 10-25h. Sovittujen tapaamisten ulkopuolella määrittelet itse, missä ja milloin työskentelet.

Hallinnollisesti voit toimia joko freelancerina tai palkattuna työntekijänä. Katsomme freelancerina työskentelyn eduksi, mutta oikean tyypin osuessa kohdalle myös muut vaihtoehdot ovat keskusteltavissa. Neuvottelemme palkkasi työsuhteen muodon ja toiveidesi pohjalta.


Hakeminen

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi haluat työkaveriksemme. Muoto voi olla mitä tahansa - tekstiä, videota, podcastia, you name it. Sisältö on tärkein! Osoita myös sopivuutesi tehtävään vapaavalintaisesti joko CV:llä, LinkedIn-profiililla, portfoliolla tai muulla parhaaksi katsomallasi tavalla. Toimita hakemuksesi ja liitteesi sähköpostitse osoitteeseen katarina.mustonen@byway.fi.

Suoritamme rekryn heti sopivan tekijän löydyttyä.


Lisätiedot

Katarina Mustonen
+358 40 057 2126
katarina.mustonen@byway.fi

Suosittelemme tutustumaan arkeemme Instagramin puolella @bywaycommunications