missio

Merkityksellisistä
visioista totta.

Asiakkaamme ovat pk-yrityksiä, oppilaitoksia ja järjestöjä, joilla on yksilön, yhteisön tai planeettamme hyvinvoinnin kannalta merkityksellinen visio. Tällaisten visioiden toteuttaminen vaatii strategisen suunnittelun ja kauniiden ajatusten lisäksi tekemistä. Meidän terävimmät työkalumme ovat viestintä, markkinointi ja vuorovaikutus. Autamme organisaatioita ajattelemaan kuin heidän asiakkaansa sekä tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Visio

Vuonna 2025 asiakkaamme eivät enää tarvitse meitä.

Loputon lisämyynti ei ole meitä varten. Sen sijaan pyrimme kasvattamaan asiakasorganisaatiomme pisteeseen, jossa he voivat toteuttaa laadukasta viestintää ja markkinointia itsenäisesti.

Kysy Lisää

Toimintatapa

The way we work:
not negotiable.

In-house, but outside.

Työskentelemme niin tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa, että meidät hädin tuskin erottaa organisaation omista työntekijöistä. Sitoudumme asiakkaamme visioon kuin se olisi omamme.

Document, don’t create.

Emme vedä asioita hatusta, vaan tuomme esiin asiakkaidemme aitoja vahvuuksia ja tarinoita.

Become your customer.

Pyrimme ymmärtämään asiakasorganisaatiomme kohderyhmää mahdollisimman syvällisesti. Tavoitteemme on, että tiimistämme löytyy kohderyhmään kuuluva tekijä tai asiantuntija - tavalla tai toisella.

Personnel first.

Uskomme, että paras markkinointi ja asiakaskokemus lähtevät siitä, että henkilöstö voi hyvin ja tietää mitä tekee. Emme linnoittaudu johdon kylkeen, vaan viihdymme kaikkien työntekijöiden parissa.

Arvot

Our every-day
guidance.

Dedicate.

Mitä tahansa teemmekään, teemme sen perusteellisesti ja intohimolla.

Be present.

Ollessamme asiakkaidemme tai työkavereidemme kanssa, muu maailma “unohtuu”.

Think like a big kid.

Olemme kriittisiä, avoimia ja uteliaita. Uskallamme kyseenalaistaa maailmaa, muita ja itseämme. Myös “totuus” tulee lapsen suusta.

Mind your own business.

Emme luo kilpailua tai vastakkainasetteluja. Teemme asiat omalla tyylillämme ja omaan kehitykseemme keskittyen.

Don’t put a work mask on you.

Töitä voi tehdä ammattimaisesti ja omistautuneesti myös ilman kauluspaitaa tai turhaa vakavuutta. Emme tunne käsitettä “työminä” - olet sama ihminen laiturin nokassa ja toimistotuolissa.