CEO & Founder

Sakari Siilin

Kehtaamisen mestari, sanaseppo ja vuorovaikutuksen analysoija. Sakke hallitsee vuorovaikutuksen koukerot niin teoriassa kuin käytännössä. Veikeältä veijarilta eivät ideat eikä jutut lopu kesken. Ahkera ja järjestelmällinen tekijä, joka taitaa tilanteen mukaan roolin kuin roolin copywriterista hovimestariin. Wanna be triathlonisti, jonka paheena on kokouspullat.

CEO & Founder

Sakari Siilin

Sakari Siilin

FM, puheviestintä, 2020, Jyväskylän yliopisto
Varapuheenjohtaja, 2019, Ydinviesti ry
Projektipäällikkö, 2018, JES ry / Spotlight

sakari.siilin@byway.fi
|
+358 45 123 8374
|
LinkedIn
Founder & Creative Director

Katarina Mustonen

Strateginen ajattelija, jalkautuksen taitaja ja päämäärätietoinen tekijä. Kataa ei kannata pieneen laatikkoon laittaa. Hän on parhaimmillaan suurten kokonaisuuksien parissa ja päästessään operoimaan läpi organisaation toimintojen. Markkinoinnin kehittämisen lisäksi Katalla pysyvät hallussa kaikki visuaalisuuteen - tai no oikeastaan kaikkeen, mihin hän päättääkään perehtyä - liittyvät työkalut. Tunnollinen tekijä, joka on aina valmiina auttamaan muita. Vapaa-ajalla Kata syventyy mielen treenaamiseen, erikoisuutenaan tietoisuustaidot.

Founder & Creative Director

Katarina Mustonen

Katarina Mustonen

KTK, markkinointi, 2019, Jyväskylän yliopisto
Viestintävastaava & graafikko, 2018, JES ry
Viestintävastaava & päätoimittaja, 2017, Pörssi ry

katarina.mustonen@byway.fi
|
+358 40 057 2126
|
LinkedIn
CFO & Content creator

Tommi Sassi

Analyyttinen moniosaaja, herkkä taiteilija ja maailmanmatkaaja. Tommilta ei lopu oppimisen halu. Aitous ja innostus ovat käsin kosketeltavia, kun Tommi esittelee uusia valokuviaan. Tekijä, joka on aina valmis hulluunkin ideaan. Tommin kädessä pysyvät kameran lisäksi tilikartat ja kirjanpito-ohjelmat. Tunnollisuus ja hyväsydämisyys ovat ominta Tommia. Vapaa-ajan täyttävät kaverit, kuvaaminen ja matkustelu. Tulevaisuudessa oman matkadokumentin tekijä.

CFO & Content creator

Tommi Sassi

Tommi Sassi

Laskentatoimi, 2017-, Jyväskylän yliopisto
Talousvastaava, 2019, Jyväskylä Entrepreneurship Society ry
Taloushallinnon asiantuntija, 2019, Talenom Oyj

tommi.sassi@byway.fi
|
+358 50 911 6523
|
LinkedIn